Miért egészségesebb a mikróban készült chips, mint a bolti?
Hatos: Mi egészségtelen van egy krumpliban? A krumpliban semmi, de olvastál el már életedben chips zacskós doboz hátulján összetételt? Minden egyes E betűs dolognak van jelentése, sok esetben idegméregként ható vegyületet használnak ízfokozóként. Ezeknek természetesen nincs azonnal ható tulajdonságuk szóval nem úgy kell elképzelni mint pl a ciánt.
A mikró kicsit károsabb mint a mobilok. (De persze használni lehet, nem halálos, a para többet árt mint egy mikrós ebéd). Ezekről felmérés van, csak nem tudom miért ír olyan aki nem ért hozzá.
Most olvasom az utolsó hozzászólásod, ez jó ötlet, de sütőben talán még finomabb is lesz. De próbáld ki így is úgy is, ha van kedved :)
Ilyesmit próbáltál már?
Látom rengeteg embernek szövegértelmezési problémái vannak. Ha nem érted meg elsőre, akkor olvasd el még egyszer. :)
A házi chips-ről beszélünk tudtommal, arra meg olyan olajat rakok, amilyet akarok. Akár olívaolajat is. (nem értem mi ezen olyan hű, de baromi meglepő) A kérdésem pedig, hogy "mi káros egy krumpliban" értelemszerűen a nyers burgonyára ment, amit majd OTTHON megsütsz... Szó nem esett arról, hogy mi van a chips-es zacskókban. Nem is érdekel, mert nem eszek ilyeneket.
Igen valóban szövegértelmezési problémáid voltak, erre világítottam rá. A bolti chipsen mi nem világos? Ezért kérdeztem hogy olvastál e már zacskó hátulját és összetételt. Szerinted rengeteg embernek meg mindenkinek szövegértelmezési gondja van. Nem gondoltál még arra hogy pont te vagy az aki nem tudta értelmezni a bolti zacskó szóösszetételt? :) De ne húzd fel magad csak amiatt mert rosszul fogalmaztál.
De akkor kezdjük elölről: "Nem azt írtuk és a kérdező sem, hogy egészséges. Hanem egészségesebb, kis különbség... "
Itt kezdesz szavakba kötni és válaszokba kötni. Oké legyen igazad, de nem éri meg ennyin felhúzni magad. Ennyi feszültség van benned, vagy mi bajod?
Komolyan bocs ha valami rosszat írtam, de te már az elejétől kezdve úgy tűnik csak kötekedni akarsz, ne itt töltsd már ki a napi feszültséget.
Szóval a válaszom továbbra is az hogy a krumpliban nincs semmi rossz, persze túl gyakran nem érdemes fogyasztani (keményítő), de a bolti chips nem egészséges. Komolyan ha ezen felhúzod magad akkor fordulj szakemberhez.
Én nem szándékoztam beléd kötni, te kötöttél belém és hiába mondanám hogy ezt zárjuk le, gondolom majd jön a te kioktató válaszod. De lelked rajta.
egyébként egy jó tanács, ne süssétek olívaolajban a chipset, az olívaolaj csak nyersen egészséges (már amelyik jó minőségű, szeretett hazánkban nemn agyon kapni jó minőségűt...), sütve viszont már károsabb mint a sima étolaj.
Amit javaslok az a finomítatlan kókuszolaj, abban yugodtan lehet sütni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!