Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire egészsége...

Szerintetek mennyire egészségesebb a Chio Natura chips?

Figyelt kérdés
2011. máj. 25. 18:02
 1/4 anonim ***** válasza:

újabb reklámfogás, hogy na ez egézséges és majd tömik magukba az emberek és csodálkoznka hogy jéé nem fogytam

ugyanúgy olajban sül ki, attól hogy ráírják hogy "natura" attól még nem jobb mint a többi társa

én legalábbis kerülöm az ilyen dolgokat ha nagyon szeretnék chispet rágcsálni krumplit felkarikázom, tepsit kivajozok, alufóliát belerakok rá a krumplikarika, oregánó, kis só, fűszerek stb 10 percig ropogósra sütöm, addig csinálok hozzá kapros-joghurtos öntetett vagy házilag ketchupot, megvan a mártogatós és sokkal egészségesebb:)

2011. máj. 25. 19:11
 2/4 A kérdező kommentje:
amúgy tökre igazad van,huuu ez sokkal jobban hangzik köszönöm szépen,ez nagyon tetszik.köszike.
2011. máj. 26. 08:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is házilag szoktam chipset készíteni, de én almából. Nagyon vékony szeletekre kell vágni, megsütöd sütőben, nagyon finom savanykás-édes rágcsálnivaló. És legalább tudom, hogy miből van. Szerintem a boltban kapható chipsek egyáltalán nem egészségesek.
2011. máj. 26. 08:40
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen ez is jól hangzik,nem eszem már chipset egészségesen igyekszem enni ill. élni.de viszont nagyon szeretem.
2011. máj. 26. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!