Hogyan lehet krémesre csinálni a burgonyapürét?
Bárhol vagyok vendégségben vagy étteremben, ott lágy és krémes a burgonyapüré.
Hogy tudnám én is olyanra csinálni?
Anyukámé teljesen máshogy csinálja. Ő a krumpli mellé tesz 1-2 répát és ilyen kézi nyomóval egy lábasban összenyomja az egészet. Majd ad hozzá egy keveset a leves levéből, vagy egy kis zsírt.
Előre is köszi a válaszokat!
Én sem tudom megenni a margarint semmilyen formában. (kapok is eleget érte a nejemtől)
Nálam a krumplipüré tört krumpli, vaj, tejföl, ha még esetleg kell akkor tej.(általában nem kell)
Utána az ételtől függően lehet "turbózni", főtt zellerrel, zeller, zöldség zölddel, fokhagymával, sült vöröshagymával, stb.
A belevalót előre pépesítem, mert nem szeretem, ha a püré a botmixertől olyan selymessé válik.
Aztán kinek-kinek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!