Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lehet krémesre csinálni...

Hogyan lehet krémesre csinálni a burgonyapürét?

Figyelt kérdés

Bárhol vagyok vendégségben vagy étteremben, ott lágy és krémes a burgonyapüré.

Hogy tudnám én is olyanra csinálni?

Anyukámé teljesen máshogy csinálja. Ő a krumpli mellé tesz 1-2 répát és ilyen kézi nyomóval egy lábasban összenyomja az egészet. Majd ad hozzá egy keveset a leves levéből, vagy egy kis zsírt.


Előre is köszi a válaszokat!



2013. aug. 15. 13:29
1 2
 11/12 anonim válasza:
Mi vajjal és tejföllel szoktuk.:)
2013. aug. 15. 16:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 doboszoli ***** válasza:

Én sem tudom megenni a margarint semmilyen formában. (kapok is eleget érte a nejemtől)

Nálam a krumplipüré tört krumpli, vaj, tejföl, ha még esetleg kell akkor tej.(általában nem kell)

Utána az ételtől függően lehet "turbózni", főtt zellerrel, zeller, zöldség zölddel, fokhagymával, sült vöröshagymával, stb.

A belevalót előre pépesítem, mert nem szeretem, ha a püré a botmixertől olyan selymessé válik.

Aztán kinek-kinek...

2013. aug. 15. 17:49
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!