Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lágy karamell készítése?

Lágy karamell készítése?

Figyelt kérdés
Hogyan szoktátok csinálni hogy lágy és ne kemény legyen?
2013. aug. 6. 13:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Tejet vagy tejszínt rakok bele, meg egy kis vajat...
2013. aug. 6. 14:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. aug. 6. 20:15

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!