Titeket nem érdekel hogy miből készülhetnek a Mcdonald's-os kaják?
Figyelt kérdés
2009. okt. 25. 19:01
2/32 anonim válasza:
Őszintén:akár hiszitek akár nem én csak sültkrumplit ettem a Mcdonald's-ba...nem is vágyom rá,hogy sajtburgert és társait egyek.
14,5/L
3/32 anonim válasza:
engem sem érdekel. finom és kész. :)
4/32 anonim válasza:
hát első akkor elég érdekes dolgokat ehetsz :D
engem igen de nem szoktam ott enni szóval nem érint
5/32 anonim válasza:
Engem sem érdekel, én is szeretem habár egy kicsit túlzás a sajtburger ára a mennyiséghez képest.
7/32 anonim válasza:
1.Nem mondatm h ezsek, de nem is érdekel....néha eszek.
2. készül kv úgy hogy a babszemeket macska eszi emg madj kakilja ki, majd őrlik le
8/32 anonim válasza:
nem és nem is akarom tudni, mert lehet akkor nem enném meg. viszont nagyon szeretem.
9/32 anonim válasza:
Nem, heti 3-4X eszem ott...Szerintem csak kamu, hogy undorító dolgokból készülnek a kaják. Ha így lenne az már régen kiderült volna és nagy botrány lett volna belőle.
10/32 A kérdező kommentje:
kössz a válaszokat :)
2009. okt. 25. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!