Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell Gyros-t csinálni?...

Hogyan kell Gyros-t csinálni? Vagy pedig azt a McDonald-os kaját a McWrap-ot?

Figyelt kérdés
2010. aug. 18. 11:36
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
2010. aug. 18. 11:59
 2/6 anonim ***** válasza:
61%

imádom a gyrost!!nyamm:D

el is megyek venni egyet,mert megéheztem!!=)

2010. aug. 18. 12:14
 3/6 anonim ***** válasza:
73%
én ma álmomban akartam venni, de végül nem volt időm:( szóval most én is rá vagyok kattanva:D
2010. aug. 18. 12:18
 4/6 anonim válasza:
77%

Szia!

Én így szoktam:

Bármilyen húst felkockázok,rá gyros port szórok.Sütök krumplit,rá sültkrumpli port rakok(de nem muszáj).Vágok össze zöldségeket(jégsaláta,paprika,paradicsom,uborka)Rá pedig ezersziget,vagy fokhagymás-joghurtos,esetleg kapros tejfölös öntetet öntök.A kedvencem:)

17/L

2010. aug. 18. 12:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

salátához hozzávalók:

Kígyóuborka

Saláta

Káposzta

Paprika

Paradicsom

Lilahagyma

Ezeket én mind julienre szoktam vágni.

A hús:

A húst azt válszd ki saját magad, hogy milyet szeretnél. (ízlésed szerint) ezt csíkokra kell felvágni, majd beleteszed egy tálba. lehet kapni Gyros fűszerkeveréket, ezzel fűszerezd, mellé még mehet egy kis só és bors, majd süssd ki.

Kapros üntet:

Natúr joghurt

Kapor

Bors

Fokhagyma

nagyon kevés Cukor.

Majd persze, ha Gyros tálat szeretnél akkor sült hasábburgonya.

Tálalás: a tányér egyik felére teszed a sültburgonyát, másik felére a kevert salátát, majd a salátára rá a kapros-joghurtos öntetet majd végül az öntet után a salátára halmozod a húst. díszítést nagyon nem igényel,mert a sultburgonya aranybarna színe és a sokszínű saláta magát díszíti.

Ha pitában szeretnéd, akkor pedig abba halmozd bele sültburgonya kivételével.

2010. aug. 18. 12:27
 6/6 anonim ***** válasza:
2010. aug. 18. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!