Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit kell csinálni a McDonald&#...

Mit kell csinálni a McDonald’sban?

Figyelt kérdés
úgy értem ha abszolút kezdő valaki,először mit kell csinálnia? az első hónapba mennyi lehet keresni? induljunk ki abból megint hogy ha kezdő vagyok. Vidéki gyorsétteremről van szó nem Pesti.
2011. márc. 15. 18:49
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
herkentyűburgereket kell gyártani:D
2011. márc. 15. 18:52
 2/6 A kérdező kommentje:
:D
2011. márc. 15. 18:53
 3/6 A kérdező kommentje:
kell a lóvé hogy lelépjek itthonról ezért kérdezem csak...
2011. márc. 15. 18:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom a lelépés mit jelent, de ebből a pénzből messzire nem jutsz.

Én 3 éve dolgoztam ott, heti 30 órában. Mikor megkaptam a fizetésem, fel is mondtam. 33.500 ft. Havi 120 óra melóért.

Diák voltam, tehát még az adó is kevesebb volt. Ne menj mekibe. Egyébként először valószínűleg a buriba raknak be, ahol 50 fok van... Vagy dressingelni, ahol a szendvicseket csinálod. Ha fiú vagy, lehet, hogy a grillbe raktak, vagy raktárosnak. De mindegyik nagyon sz*r.

2011. márc. 15. 19:25
 5/6 A kérdező kommentje:
egyéb ötlet? pénzt kell szereznem mert megörülök.
2011. márc. 15. 20:02
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát inkább menj el a sarki boltba. Kérdezz körbe hátha valahová keresnek embert. Nézd meg neten. De szerintem a meki, kfc, burger legyen az utolsó.
2011. márc. 15. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!