Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan csináljak otthon...

Hogyan csináljak otthon gyrost? Bőv. Lent .

Figyelt kérdés

Kezdő "háziasszony" vagyok.

Olvastam a neten mások hogyan csinálják, de engem a mennyiség is érdekelne.Veszek csirkemellett, de mégis mennyit? Nemtudom, hogy 4főre mégis mennyi húst kellene venni, ha kevés az a baj, ha sok akkor pedig az.

Kiadosat szeretnék csinálni, hogy mindenki jól lakjon.

Persze szívesen várom azt is, hogy Ti hogyan csináljátok! :)

2013. júl. 31. 17:02
 1/4 anonim ***** válasza:

4 főre 1kg csirkemellnek elégnek kell lennie .

Én borjúhúsbol ,vagy pulyka mellböl szoktam csinálni :

Elötte való nap bepácolom a húst : nekem maggi Gyros keveréke vált be.

Zöldségek amiket szeretek . káposzta ,uborka ,hagyma paradicsom ,stb

Öntet : tejfölös fokhagymásat szoktam csinálni vagy joghurtosat ,csipős szósznak pedig édes chilli szószt ,sima chilli szószt szoktam kitteni az asztalra annak aki szereti :

A pitát gyros árusnál szoktam venni kb 40-70 /db ja de ezek nagyok és jól tölthetőek.

2013. júl. 31. 17:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Én 2 az 1ben gyros port szoktam venni. Sertéshús 1-1,5 kiló, felkockázom, bepácolom, megsütöm + krumplit sütök. Zöldségek: paradicsom, kígyóubi, lila hagyma, és ami nélkül el sem tudnám képzelni: párolt lila káposzta. A szósz tejföl + a por. Ennek egy részét kiveszem és erős paprikával bekavarom.
2013. júl. 31. 18:00
 3/4 A kérdező kommentje:
A sertéshús is van olyan jó gyroshoz mont a csirkemell?
2013. júl. 31. 18:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Persze jó lesz a sertés is : olyan hússal csináljátok amível szeretitek : Nem szent írás ,hogy milyen húst kell bele tenni.

Ha az lenne akkor nagyon kevesen ennének gyrost az eredtibe bárány hús kell . Amit nálunk arany árban adnak..

2013. júl. 31. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!