Bolti flakonos tejszínhabbal lehet tortát díszíteni vagy össze fog esni pár óra alatt?
Amúgy ilyen növényi alapú tejszín utánzatban is van olyan fajta, ami direkt habnak való, és tartós a habja.
Mondjuk nem tejszín, de használható. Csak úgy érdekességképpen mondom, mert árban pl általában jobbak, mint a rendes tejszín.
Minden esetre akár növényi, akár állati, ezek a "borotvahabos" flakonos fújós habok nem pár óra alatt, hanem pár perc alatt esnek össze.
Azok arra jók, ha nem akarsz habveréssel szórakozni, akkor somlóira, gesztenyepürére evés előtt közvetlenül ráfújod, és meg is eszed.
Időben nyersz vele, minőségben viszont kompromisszumot kötsz.
Egy kis info :
A Metro aruhazban lehet kapni 1500ftert flakonos tejszinhabot, elég nagy kiszerelesben, és nem esik össze, cukraszhab jellege van, az ize is olyan! :) ha kavera teszem, és elfelejtem, és mondjuk 10-15perc mulva veszem tudomasul hogy hoppa nekem van kavem, akkor sem esik össze, raktam már sutire, tortara, megeri az arat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!