Fanta szelethez a túróba, muszáj margarint is tenni? Nem lehet helyettesíteni pl. tejszínhabbal?
Figyelt kérdés
2013. júl. 6. 07:17
1/4 anonim válasza:
Szerintem kipróbálhatod tejszínhabbal, csak valószínűleg szét fog esni az egész, mert az eredeti receptben a margarinnak összetartó szerepe is van, nem csak íz értéke.
2/4 anonim válasza:
ne kísérletezz a tejszínhabbal.. én kipróbáltam már felvert tejszínnel, habfixáló is volt belekeverve, de egyrészt nem lett olyan finom mint margarinnal, másrészt ha kiveszed a hűtőből 10 percre szétesik, folyik össze vissza.... és közel sem olyan krémes mint margarinnal.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Csak azért gondoltam, mert nekem a argarin nagyon zsíros, és ahogy a krémet eszem mindig érzem rajta azt a zsíros ízt! De valahogy akkor csak megoldom.
2013. júl. 6. 12:28
4/4 anonim válasza:
én kipróbálnám,mert lehet h jobb lenne tejszínhabbal, csak tennék még bele zselatint is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!