Hogy tudom ezt elkészíteni?
Az a kérdésem, hogy pl csinálok teát vagy szörpöt itthon, és be akarom tenni a fagyóba akk jég lesz belőlle.. mit kell hozzáadnom, hogy krémesebblegyen úgy, hogy kanállal tudjam enni és hogy ne legyen jeges..??
Hasonlóan mint a fagyi. :)
Röviden úgy szeretném, hogy ha a teát (példának hoztam fel)
berakom a fagyóba, ne jég legyen belőlle hanem krémesebb állagú.. hogy tudjam enni. :)
Beteszed a fagyóba, majd figyeled és kevergeted időnként, míg kásás állagú nem lesz. ha túlfagy, akkor kiveszed, és kint figyeled, hogy mikor kásás, persze akkor is kevergetve.
vagy lefagyasztod jégkocka tartóban, és turmixgéppel kásásra töröd.
mindenhogy "jeges " marad, azt nem kerülheted ki, hiszen jéggé válik a tea és a szörp is.
joghurt gyümölccsel már más kérdés. nagyon finom sorbetet lehet belőle készíteni, a már fent leírt módszerrel, vagyis a kásás állapotra fagyasztással. tényleg olyan, mint a gyümölcsfagyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!