Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A lópörköltet nehéz elkészíteni?

A lópörköltet nehéz elkészíteni?

Figyelt kérdés
Szabad egyáltalán? Úgy ennék :S

#lópörkölt
2013. júl. 19. 20:57
 1/7 anonim válasza:
Ezért itt megköveznek:D
2013. júl. 19. 21:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
Most miért kellett ide áttenni? -.- Én a lószakértőktől akartam kérdezni.
2013. júl. 19. 21:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem,sima pörkölt.
2013. júl. 19. 21:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy, mint pl a marhapörköltet. sűrű szaftot ad, kicsit édeskés az íze.

a megkövezőknek írom, hogy gyerekkoromban ettem sokat az 50-es években, akkor ez természetes volt. külön lóhentes is volt a városban, valahogy úgy volt, hogy a szegények eledele, de, akkoriban nem volt miből válogatni.

2013. júl. 20. 05:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:

Sőt ezen túlmenően volt úgynevezett vágóló, vagyis direktbe is tenyésztettek lovat vágásra, ugyanúgy, mint a vágómarhát.

És most is lehet lókolbászt, lószalámit kapni, jó borsos áron.

2013. júl. 20. 05:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:

Így van, örültünk, ha futotta a lókolbászra.

Aki már vegyesben főzte a pörköltet, az nagyon gazdag volt! Vegyes-pörkölt = egy liba - egy ló! :))))

2013. júl. 20. 08:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Most is sok a vágoló.
2013. júl. 20. 12:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!