Mennyiből lehetne kihozni a macskának a kertbe egy kifutót? Milyen anyagból lehetne elkészíteni?
Én csak tervezem, javaslatot tudok írni. 2m-nél lehetne magasabb, mondjuk 3m. Tehetnél oda valami farönköt, amire fel tud ugrani a macska, tud nézelődni, szeretnek a magasban lenni. A szélesség, hosszúság, pénz és hely függő, minél nagyobb, annál jobb. A háló lehetne csibeháló, vagy nézzél barkácsáruházakban, olcsó, de időjárásálló rácsot, hálót. A kennel egyik oldala lehetne a ház széle, így egy oldalt megspórolsz. Barkácsáruházkban van tetőléc, ez elég olcsó, de nem tudom, hogy ez elég erős lenne e. Interneten lehet találni képeket ötletnek, biztos te is sokat nézegettél. Egyenlőre nekem is csak ötleteim vannak, de gondoltam leírom, mert nem sok válasz érkezett eddig.
A kennelben pedig lehetnének farönkök, egy kis bebújós hely, sok dolog nem kell, mert ott inkább levegőzik a macska, napozik, szaladgál, nézelődik. Árnyékot adó rész is jó lehet nyáron, amikor a nagy melegek vannak.
Abban biztos vagyok, hogy hasznos lesz a macskának :) Nekem csak erkélyem van, ráccsal védett, van kint kaparófa, pad, ahol tudnak feküdni, nézelődni. nagyon szeretik. Egy kifutó, ahol van hely szaladgálni maga a tökély lenne nekik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!