Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit fozzek a paromnak?

Mit fozzek a paromnak?

Figyelt kérdés

Valami olyan etelt amiben csirkehusi szerepel es az elkeszitese aranylag jo(1-masfel ora) es valami szinten egyszerubb elkeszitesu gyumolcsos desszertet.

Ha tudtok linkeljetek is!:) vagy receptet,elkesziteset irjatok le kerlek


2013. júl. 25. 16:24
 1/2 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__46..


- Most írtam le a fenti kérdésre a csirkehúsos tarhonyát, persze ez megfőzhető gázon lábasban is, nem kötelező bográcsban!

- Imádom a rizses-húst is csirke-csontosból

2013. júl. 25. 16:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Tegyél egy tepsibe sütőpapírt, kend ki vajjal/margarinnal, szeld a csirkemellet vékony szeletekre, sózd, borsozd meg, és szórj mindegyikre sajtot, majd göngyöld fel, tedd a tepsibe egymás mellé, majd önts rá 2 deci tejszint, vagy 1 doboz tejfölt, alufóliával takard le, közepes lángon süsd, 1 óra múlva szedd le fóliát és 5 percig fólia nélkül süsd. Finom és kb 10 percet kell vele vacakolnod, egy másik tepsiben süthetsz mellé krumplit is. Amíg sül, addig csinálhatod a sütit.
2013. júl. 25. 16:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!