Milyen tortát süssek a páromnak?
Párom elég válogatós, klasszikus gyümölcstortát kért szülinapjára, azaz piskótatálka tejszínhabos-pudingos krémmel, rá idénygyümölcsök, zselatin és tejszínhab.
De 20 vendégre ez a torta semmi. Hogy csinálhatnék nagyobbat, hisz adott a piskótaforma nagysága, és ebből emeletest se tudok csinálni?
csinálj 2 ilyet
vagy egy ilyet hogy a párod kívánsága is teljesüljön, meg egy másfélét (pl. orosz, feketeerdő) hogy a vendégeknek is jusson
vegyél 2-3 kész gyüm.tortapiskótát készen, aztán a puding, gyümölcs, zselé már ua. sok időt megspórolsz.
én ugyan magam nem vennék mert tényleg 20 perc alatt kész egy saját receptem szerinti, de a szükség nagy úr.
nekem ennél sokkal olcsóbb receptem van, csak két tojásos
és 14 deka lisztes. a végeredmény egy könnyű piskóta,rá pudinggal (3 deci tejből ) és a dekoráció csak rajtunk múlik, kreativítás kérdése.
ma már minden gyümölcshöz hozzá lehet jutni télen-nyáron, vagyis a szezon sem szabhat határt.
én azért mégiscsak a kedvencét sütném, hadd dicsekedjen a vendégeknek a párja műveivel:)
Sajnos 20 embernek így sem-úgy sem elég egy torta, ha rendes és nem óriás tortaformád van.
Én is két tortát javasolnék, vagy pl. hogyha szereti a másik lehet egyszerűbb pl. Tiramisu, az fél óra alatt megvan és isteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!