Milyen tortát süssek a páromnak?
Figyelt kérdés
Gyümölcsös, zseléset szeretem, de ő bármit megenne. Szombat délelőtt lesz időm összerakni, de valami szépet kellene..2012. dec. 5. 18:18
1/7 anonim válasza:
gyümölcs torta! minden alkalomhoz megy:)
2/7 A kérdező kommentje:
recept?
2012. dec. 5. 18:57
3/7 anonim válasza:
Sacher torta :)))
Recept?? Huuuh jot kerdeztel,mert azt soha nem csinaltam,csak cukraszdabol vettunk kulfoldon :D
De majd utana jarok :D
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Én ilyet készítettem a páromnak eper helyett konzerves barackból. Imádjuk a vaníliapudingot a barackot és a tejszínt így együtt. Nagy sikere volt a tortának és nem kell hozzá túl sok dolog. :)
7/7 A kérdező kommentje:
Neeeee :D pont a sacher torta az, amit a mai napig fejből tudok és pillanatok alatt összedobok :D
Most gyümölcsösre gondoltam.
2012. dec. 7. 09:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!