Hogyan készítitek a spenótot?
Figyelt kérdés
2009. okt. 22. 15:32
11/11 anonim válasza:
Szia! Én egy zacskónyi mirelit spenóthoz:
Fél vöröshagymát és 2 duci fokhagymát átnyomok fokhagymaprésen, egy kicsit megdinsztelem olajon. Aztán bele a spenót, egy kicsit had rottyanjon. Húsleves kocka vagy marhahús vagy erőleves 1-1/2-2, ételízesítő + kis víz kicsit hagyom főni. Közben keverek ki 1 tejfölt 2 ek. liszttel, én szoktam egy kis főzőtejszínt is + tej, majdnem egy liter. Mikor már az ételízesítők kellő képpen feloldódtak, lassan a spenótot hozzákeverem a habaráshoz és lassú tűzön összefőzöm. Ha kell még teszek belefokhagymakrémet, ízlés dolga. Mellé tükör vagy főtt tojás, krumpli, pöri, ha van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!