A fagyasztott spenótot hogyan készítitek el? ( 6 és fél hós)
Én itt szoktam mazsolázni:)
Szerintem ma az én kérdésemre már válaszoltál. Nem tudtál levágni a fagyott spenótról. Te voltál?
Amúgy én ma adtam a babámnak, és simán, jó erős késsel levágtam belőle, azt vízgőzön melegítettem, és krumplipürével meg kis banánnal keverve adtam neki. Mind megette.:) Lehet banán nélkül is, de az én babám így jobban megeszi.
Akkora korában spenót és krumpli.
Később raktam bele tojássárgáját, és pici sót, de még most is 11,5 hónapos, krumplit rakok neki bele.
Igen én voltam!!! :-)
Egyszerűen tiszta stresszem van evvel a spenóttal.Megpróbálom akkor mégegyszer a késes variációt,és elkészítem ahogy írtad!
Köszi a választ!
21:37 Elolvastam amit a másik kérdésedhez mellékeltél. Erről én sem tudtam. Akkor legfeljebb csak ritkán kap,mert ugye a másik véglet meg hogy "állítólag" nagyon egészséges!
Jó babázást!
Én úgy szoktam, hogy veszek 2 csomag mirelite spenótót, megfőzőm, hozzárakok egy kisebb krumplit.
Amikor jó, kiszedem belőle kruplit, hozzá a spenótó, azt megcsinálom a babának.
A többbit meg megfőzöm magunknak tejjel, kenyérrel, fokhagymával, így mi is azt eszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!