Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A fagyasztott spenótot hogyan...

A fagyasztott spenótot hogyan készítitek el? ( 6 és fél hós)

Figyelt kérdés
2010. febr. 18. 21:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Felengeded, pici só, 1áztatott zsemle, 1girizd fokhagyma. Ízlés szerint, de a baba ízlésével :)
2010. febr. 18. 21:34
 2/8 anonim ***** válasza:

Én itt szoktam mazsolázni:)

[link]

2010. febr. 18. 21:36
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ma az én kérdésemre már válaszoltál. Nem tudtál levágni a fagyott spenótról. Te voltál?

Amúgy én ma adtam a babámnak, és simán, jó erős késsel levágtam belőle, azt vízgőzön melegítettem, és krumplipürével meg kis banánnal keverve adtam neki. Mind megette.:) Lehet banán nélkül is, de az én babám így jobban megeszi.

2010. febr. 18. 21:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Ilyen kicsikének még ne adj fokhagymát és egyéb fűszert! Szerintem az első válaszoló nem nézte, hogy még csak 6 és fél hós. Utolsó voltam.
2010. febr. 18. 21:38
 5/8 anonim ***** válasza:

Akkora korában spenót és krumpli.

Később raktam bele tojássárgáját, és pici sót, de még most is 11,5 hónapos, krumplit rakok neki bele.

2010. febr. 18. 21:41
 6/8 A kérdező kommentje:

Igen én voltam!!! :-)

Egyszerűen tiszta stresszem van evvel a spenóttal.Megpróbálom akkor mégegyszer a késes variációt,és elkészítem ahogy írtad!

Köszi a választ!

2010. febr. 18. 21:42
 7/8 A kérdező kommentje:

21:37 Elolvastam amit a másik kérdésedhez mellékeltél. Erről én sem tudtam. Akkor legfeljebb csak ritkán kap,mert ugye a másik véglet meg hogy "állítólag" nagyon egészséges!

Jó babázást!

2010. febr. 18. 21:47
 8/8 anonim ***** válasza:

Én úgy szoktam, hogy veszek 2 csomag mirelite spenótót, megfőzőm, hozzárakok egy kisebb krumplit.

Amikor jó, kiszedem belőle kruplit, hozzá a spenótó, azt megcsinálom a babának.

A többbit meg megfőzöm magunknak tejjel, kenyérrel, fokhagymával, így mi is azt eszünk.

2010. febr. 18. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!