Mivel lehet tölteni a krumplis gombócot?
Sziasztok!
Mivel nagyon nagy krumplis gombóc rajongók vagyunk,így várom az ötleteket,hogy ki mivel szokta tölteni a gombócokat! :) Gondolok itt arra,hogy milyen csokival,milyen gyümölcsel,milyen lekvárral... meg alapból mivel??? Sós töltelékből csak a pörköltet ismerem,ami a végén át van nagyjából szűrve,és darálva,és az isteni,de mlyen pöri legyen? szóval minden érdekel! :)
Előre is köszönöm!
Eperlekvárral szeretem a legjobban, de bármilyennel lehet. Néha csinálok csokiöntetet is hozzá, kakaót, cukrot és vajat olvasztok össze.
És én személy szerint ha már sós, akkor szeretem a juhtúrósat. Egy kis tejföl és pirított hagyma+szalonna a tetejére, nagyon finom.
Először is köszönöm az első 3 választ!
A juhtúrós töltelék pontosan hogy készül? Miből mennyit raksz bele? Én kb 1 kiló krumplit főzök meg,és 2 tojással, kb. 40 deka lisztel szoktam gyúrni. Ehhez mérten miből mennyit tegyek bele? Írd le kérlek!
köszönöm!
Sziasztok!
hétfőn én is sárgabarackos gombócot csináltam! :) Isteni lett,fahéjas porcukorba mártottam,mint a szilvát. Nagyon nagy sikere volt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!