Miért jó a légkeveréses sütés? Milyen ételeket lehet célszerű légkeverésesen sütni?
Figyelt kérdés
2013. júl. 21. 13:20
1/1 anonim válasza:
Mert egyenletesen oszlatja el a hőt a sütőben, így ritkábban fordul elő (vagy egyáltalán nem) hogy a sütemény alja elég, a teteje viszont még nyers.
Célszerű habcsókot,macaront,magasabb süteményeket és húsokat sütni vele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!