Mi a különbség a lekvár és a dzsem között?
Figyelt kérdés
2013. júl. 17. 16:19
1/6 anonim válasza:
A lekvár pépes, a dzsemben gyümölcsdarbok vannak.
2/6 anonim válasza:
A lekvár folyik, a dzsem pedig egy zselé szerű képződmény.
3/6 anonim válasza:
1. jól mondja, a dzsemben van darabos gyümölcs, a lekvár egynemű.
4/6 anonim válasza:
Természetesen az elsőnek van igaza,nagy kár volt lepontozni.
5/6 anonim válasza:
Az elsőnek van igaza. Csak még kiegészíteném. A lekvárt gyümölcstől függően, jó pár óráig főzik. A jam /dzsem/ forrástól és persze állagtól függően 30-60 perc alatt kész. Csak addig kell főzni amíg a hab eltűnik a tetejéről.
6/6 anonim válasza:
Én is megerősíteném, hogy az elsőnek van igaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!