Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan tovább? Hol süssem meg?

Hogyan tovább? Hol süssem meg?

Figyelt kérdés
Vettem előre panírozott alaszkai tőkehalfilét. Nem írja hogy lehetne sütőben olaj nélkül sütni. Azonban serpenyőben, és olajban szétesik az egész... Felcsesztem magam, megfogtam aztán abbahagytam a francba. :D Szanaszét jött a hal, lejött róla a panír is. Szépen néz ki, külön a panír, külön a hal. :DD Sütőben nem lehetne megsütni? Mert így érdekes lesz.
2013. júl. 16. 12:51
 1/7 anonim ***** válasza:
A forró olaj a lényeg,abba tedd bele akkor nem esik szét.
2013. júl. 16. 13:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát forró volt.
2013. júl. 16. 13:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Pedig a forró olaj össze szokta tartani.
2013. júl. 16. 13:10
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát ez pedig nem tartotta össze. Szétesett a francba. Most nem akarok nekiállni még elbarmolni a többit is így. Elég volt kettőt.
2013. júl. 16. 13:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor selejt.A bő forró olaj be szokott válni.
2013. júl. 16. 13:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Ugye nem olvasztottad ki?
2013. júl. 16. 13:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem, még fagyott volt. Gondolom 1,5 perc alatt nem olvad ki, amíg felbontottam a zacskót, és befejeztem a krumpli sütését előtte. :D Amúgy itt pont az ellenkezője volt a jó, én b-szarintottam el, mert még 1 deci olajat se írt. :DDD Szétsült, mert én meg bő olajban sütöttem. :D Mindegy. Megoldódott.
2013. júl. 16. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!