Figyelem! Szerintetek melyik tortát süssem meg anya születésnapjára? (tovább a képekért! )
Figyelt kérdés
vagy
Nos, melyik legyen? Ha esetleg ti tudtok egy BEVÁLT barackos túrótorta receptet az is jöhet! Köszi:)))
2011. aug. 31. 07:59
1/4 anonim válasza:
Én a legegyszerűbbet sütném, és mivel nem igazán csipázom a vastag tésztát, lehet sütés nélkülit csinálnék.
Tésztája:
- ledarálod a kexet (vmilyen omlósabb, de lehet győzi zab is, az talán édesebb), megolvasztott margarinnal összedolgozod (tehetsz bele mézet, h édesebb legyen), tortaforma aljába nyomkodod, és be a hűtőbe
- aztán a krém, ehhez pedig csomó jó receptet találsz
- tetejére barack
Nem kell sütögetni, hanem pikkpakk készen van.
2/4 anonim válasza:
Szia =)
Én is a te cipődben járok anyumnak 4 nap múlva lesz a szülinapja,és én sem tudom mit süssek-főzzek neki :)
Nekem az 1. kép nagyon tetszik,gusztusos és jól néz ki :) Sok sikert!!!
3/4 Tinker Bell válasza:
Vagy az elsőt vagy a harmadikat. A második az elképesztően gusztustalanul fest, hogy le van szórva kakaóporral, meg a smarties cukorkákkal... =o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!