Grillezéshez ezek jók lesznek?
még nem csináltam soha, nem is voltam grillezésen, most kaptam egy grillsütőt, szóval ideje elkezdeni :) ezekre gondoltam, hogy kb mindenki megtalálja a maga kedvére valót:
-karaj
-csirkemell
ezek bepácolva természetesen.
cukkini, paradicsom, burgonya, grillsajtok, ide még kellene valami szerintem.
A húsokat, ahogy írod pácold be valamilyen olajos/fűszeres vagy joghurtos/fűszeres pácba, nagyon jót tesz neki. sózni nem szabad a grillhúsokat.
a zöldségfélék mind jók, a sajt is, de lehet még gomba, csemegekukorica, húsos kalif. paprika is pl.
ha szereti valaki a halat, azt is érdemes grillezni.
azért pár adag kölönböző salátát is készíthetsz mellé, akár majonézeseket, akár friss tavaszi egyveleget.
Grillezni jó, tarját, karajt, oldalast, szalonnát, csirkemellet, csirkecombot, csirkeszárnyat. Olajos fűszeres vagy joghurtos fűszeres pácban érdemes pácolni.
Zöldségeket: krumplit, hagymát, lila, vörös hagymát, főzőhagymát, gombát, cukkinit, padlizsánt, paradicsomot, paprikát, grill sajtot is lehet grillezni.
Vannak grill zöldségfűszerek mellyel a zöldségeket meg lehet szórni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!