Milyen ètelek lesznek nlatok karàcsonykor?
esetleg receptet is leirnàd?
koszonom
Nálunk lesz húsleves tanyasi csirkéből, majd a húsosabb részeit valamilyen pácba belerakom (ezt még kitalálom), és átsütöm.
Illetve csinálok egy nagy fazék töltött káposztát. Ez és a leves kötelező jellegű, a lányom épp csak el nem bőgte magát, amikor arról volt szó, hogy mást tervezek... úgyhogy ez maradt, mint hagyomány...
Ezen kívül sütök kolbászt, meg tarjából pecsenyét, illetve lesz hozzá párolt lilakáposzta.
Másnap még összedobok egy krumplipürét, hogy ha valaki szeretne picit könnyebbet, legyen :D. Illetve lesz savanyú uborka a sültekhez, mert a párom nem szereti a lila káposztát.
Sütik: puncstorta, kókuszgolyó, kekszes szelet, és krémes.
Ez így mindhárom napra kitart.
koszonom,ment a zold pacsi... :)
na akkor èn vagyok az egyetlen aki nem tudja mèg mit fozzon karàcsonyra...
Második vagyok... segítsünk? :)
Hányan vagytok? Hány napra kell - ergo végig otthon lesztek, vagy mentek valahova ebédre?
Vártok-e vendéget?
Milyen jellegű ételeket szerettek?
Van-e valamilyen anyagi korlát?
Ha igen, mi az, ami van a fagyóban, hűtőben, kamrában, esetleg kapirgál a kertben?
utolso!nagyon koszonom hogy segitesz :)))
olaszorszàgban èlek,igy kissè komplikàlt a dolog mert sok hozzàvalo nincs ami a magyar èteleket illeti/màrmint amit megcsinàlnèk/
relative 4-en vagyunk,de ebbol 2 mèg kisgyerek/8,6 èvessek/.ha nagyon jol csinàlnàm meg ,vinnèk kostolot anyosèknak/de ez kissè esèlytelen mert nem vagyok egy konyhatundèr/
szoval,van csirkecomb,egèsz csirke,baconszeletek,tojàs,mozzarella...van minden de nem vagyok kèpes osszeàllitani valami jot belole... :(
ugymond tele a kamra,igaz semmi marhahus,van spenot,gomba,tèszta,rizs,zoldsègkeverèk,kolbàsz....
sutopor,liszt,van por èlesztom/igaz nem tudom hasznàlni mert bèna vagyok hozzà :)/
OK, még egy utolsó kérdés:
Milyen szinten állsz főzéssel? tehát, mi az, amivel már elboldogulsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!