Mi volt ma az ebéd? :D
ma nagyon lightos ebédem lesz mert délelőtt összezabáltam minden édességet ami itthon volt és már igy kijött 1300 kalória . .:(
Az ebédem volt egy tányér zöldbab leves és egy sült fűszeres csirkecomb egy kockasajttal.
Friss, forró tepertő, zöldségekkel, kovászos uborkával.
(bár majd kapok a nejemtől, mert a hűtőben ott figyel még a vasárnapi töltött káposzta..)
Vacsorára zsenge tököt rántunk a borsóleves mellé, ezenkívül- csupán a rend kedvéért- kimentettem néhány szelet nyers májat a hurka alapanyagból, ezt rántom a tök mellé. Már ázik a tejben.
Tegnapról maradt karfiol leves, resztelt máj főtt krumplival, + paradicsom salátával.
A palócleves szerintem nagyon jó ötlet, vasárnapra nálam nyerő lesz! Ízlések és ....
Ma lebbencsleves, paradicsomos káposzta rántott virslivel
Tegnap zöldborsóleves, nokedli pörkölttel
Holnap maradék lebbencsleves, maradt még nokedli, arra ütök 2-3db tojást így tojásos nokedli lesz kovászos uborkával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!