Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen ízü a sült gólya?

Milyen ízü a sült gólya?

Figyelt kérdés
2013. júl. 9. 13:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
46%
olyan gólya ízű..
2013. júl. 9. 13:15
 2/11 anonim válasza:
Marcipán, mert csak abból mint tortadísz ennék meg gólyát. Soha az életben nem lennék képes egy ilyen kedves madarat megsütni.
2013. júl. 9. 13:17
 3/11 anonim ***** válasza:

lol XD

Ezt egy C típusú kisebbségi falumbelitől kellene megkérdezned, ugyanis egyszer a háza (?) előtt nekirepült a gólya a villanydrótnak, ki is purcant, ő meg megsütötte rántott húsnak... Arról nem mesélt, hogy milyen íze volt :D

2013. júl. 9. 13:18
 4/11 anonim ***** válasza:
Mitől kedvesebb a gólya, mint a tyúk? A tyúk gonosz? Vagy flegma? A kacsa nagyképű? A pulyka pletykás?
2013. júl. 9. 13:34
 5/11 anonim ***** válasza:
Azert kedves, mert o hozza a gyereket.
2013. júl. 9. 13:52
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Jó drága íze lehet a gólyának. Magyarországon fokozottan védett állat, eszmei értéke 100 000 Ft.
2013. júl. 9. 14:01
 7/11 anonim ***** válasza:

LOL:

Gondolom, a kérdést roma tette fel, és olyanoktól várja a választ, akik meg is tudják neki mondani.

Ahogy itt számtalanszor olvasom: ha nem tudod a választ, miért szólsz bele?

Egyébként kíváncsian várom, vajon milyen ízű a gólya?

2013. júl. 9. 15:12
 8/11 doboszoli ***** válasza:
100%

Elvonatkoztatva a "kedves madártól", miután a nap jelentős részét tocsogókban, nádszéleken, tehát iszapos helyen tölti vadászattal, fene rossz, pocsolyaízű lehet.

(Kötelező irodalom, Fekete István: Kele.)

2013. júl. 9. 15:19
 9/11 anonim ***** válasza:

Kedves hetes!

Miből gondolod, hogy a kérdést roma tette fel? Talán azt nekem látnom kellene a kérdés zöld mezőjében? Vagy túl feketék a betűi?...

Erre is szoktak valamit mondani: ha nem tudod, miért mondod?

Egyébként ezt a kérdést nem lehet komolyan megválaszolni, ezt te is tudod. A gólya védett állat, nem hinném, hogy százával kóstolgatják... Nekem volt egy történetem/tapasztalatom ezzel kapcsolatban, gondoltam, megosztom... De nem lehet mindenkinek megfelelni :P

(lol voltam...)

2013. júl. 9. 16:01
 10/11 anonim ***** válasza:
Mint a csirke. Állítólag...
2013. júl. 9. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!