Milyen ízü a sült gólya?
lol XD
Ezt egy C típusú kisebbségi falumbelitől kellene megkérdezned, ugyanis egyszer a háza (?) előtt nekirepült a gólya a villanydrótnak, ki is purcant, ő meg megsütötte rántott húsnak... Arról nem mesélt, hogy milyen íze volt :D
LOL:
Gondolom, a kérdést roma tette fel, és olyanoktól várja a választ, akik meg is tudják neki mondani.
Ahogy itt számtalanszor olvasom: ha nem tudod a választ, miért szólsz bele?
Egyébként kíváncsian várom, vajon milyen ízű a gólya?
Elvonatkoztatva a "kedves madártól", miután a nap jelentős részét tocsogókban, nádszéleken, tehát iszapos helyen tölti vadászattal, fene rossz, pocsolyaízű lehet.
(Kötelező irodalom, Fekete István: Kele.)
Kedves hetes!
Miből gondolod, hogy a kérdést roma tette fel? Talán azt nekem látnom kellene a kérdés zöld mezőjében? Vagy túl feketék a betűi?...
Erre is szoktak valamit mondani: ha nem tudod, miért mondod?
Egyébként ezt a kérdést nem lehet komolyan megválaszolni, ezt te is tudod. A gólya védett állat, nem hinném, hogy százával kóstolgatják... Nekem volt egy történetem/tapasztalatom ezzel kapcsolatban, gondoltam, megosztom... De nem lehet mindenkinek megfelelni :P
(lol voltam...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!