Hogyan kell virlit főzni? Többi lent
Figyelt kérdés
Már vag yhússzor próbáltam de sosem sikerült.Főztem már hideg és forró vízbe, mikróba és sütőbe is de mindig elrontom :(. Már kerestem vagy húsz receptet neten de mindegyikhez túl sok a hozzávaló.Kérlek segítsetek már!2013. júl. 8. 15:14
1/7 A kérdező kommentje:
Virslit*
2013. júl. 8. 15:14
2/7 anonim válasza:
Hogy-hogy elrontod? Mi baja a virslinek?
3/7 anonim válasza:
A virslit nem kell főzni, csak átmelegíteni pár perc alatt. én sem értem a kérdésedet, miért kellene a virslihez " túl sok "hozzávaló?
4/7 gömbicica válasza:
ha az a baj, hogy szétpukkad, akkor ne főzd, hanem tedd forró vizbe, és takard le, zárd el alatta a gáz.
nem lehet azt rotyogtatni, főleg nem letakarva.
egyébként is főtt az már alapjáraton. szinte csak át kell melegiteni forró vizbe.
szerintem.
De az is lehet, hogy maga a virsli vacak, amit veszel.
vegyél minnél nagyobb hustartalommal biró virsit.
sokkal drágább, de megéri. én inkább havonta egyszer eszek főtt virslit, de az virsli legyen, ne minden összedarált kutyulmány. :-( fujjj
5/7 anonim válasza:
Főtt virslihez túl sok hozzávaló? Nem értem.
Hidegvízben szoktam feltenni főzni, füstlit csomagolással együtt, bécsi virslit nagyon rövid ideig, mert szérdurran, van amit tovább szoktam főzni, pl Füstlit.
6/7 anonim válasza:
Csak addig főzd míg felforr a vize... Nem tudom ezen mit lehet elrontani :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!