Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell virlit főzni?...

Hogyan kell virlit főzni? Többi lent

Figyelt kérdés
Már vag yhússzor próbáltam de sosem sikerült.Főztem már hideg és forró vízbe, mikróba és sütőbe is de mindig elrontom :(. Már kerestem vagy húsz receptet neten de mindegyikhez túl sok a hozzávaló.Kérlek segítsetek már!
2013. júl. 8. 15:14
 1/7 A kérdező kommentje:
Virslit*
2013. júl. 8. 15:14
 2/7 anonim válasza:
Hogy-hogy elrontod? Mi baja a virslinek?
2013. júl. 8. 15:20
 3/7 anonim ***** válasza:
A virslit nem kell főzni, csak átmelegíteni pár perc alatt. én sem értem a kérdésedet, miért kellene a virslihez " túl sok "hozzávaló?
2013. júl. 8. 15:24
 4/7 gömbicica ***** válasza:

ha az a baj, hogy szétpukkad, akkor ne főzd, hanem tedd forró vizbe, és takard le, zárd el alatta a gáz.

nem lehet azt rotyogtatni, főleg nem letakarva.

egyébként is főtt az már alapjáraton. szinte csak át kell melegiteni forró vizbe.

szerintem.

De az is lehet, hogy maga a virsli vacak, amit veszel.

vegyél minnél nagyobb hustartalommal biró virsit.

sokkal drágább, de megéri. én inkább havonta egyszer eszek főtt virslit, de az virsli legyen, ne minden összedarált kutyulmány. :-( fujjj

2013. júl. 8. 15:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Főtt virslihez túl sok hozzávaló? Nem értem.

Hidegvízben szoktam feltenni főzni, füstlit csomagolással együtt, bécsi virslit nagyon rövid ideig, mert szérdurran, van amit tovább szoktam főzni, pl Füstlit.

2013. júl. 8. 15:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Csak addig főzd míg felforr a vize... Nem tudom ezen mit lehet elrontani :D
2013. júl. 8. 16:42
 7/7 anonim válasza:
dobd be mikróba másfél percre
2013. júl. 25. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!