Mit lehetne főzni gombabefőttből?
Csinálsz belőle tölteléket: főtt tojással, fűszerekkel, hagymával, nyers tojás + zsemlemorzsával vagy kenyérbéllel összegyúrod.
A kiklopfolt besózott pulykamell egyik oldalát megkened mustárral (esetleg egy kis olajjal is), beleraksz egy csík tölteléket, feltekered, tepsibe egymás mellé, és valami tojásos-tejfölös-reszelt sajtos öntet a tetejére és megsütöd a sütőben.
Vagy a hússzelet egyik végébe raksz a töltelékből, a másik végét ráborítod, bepanírozod és kirántod. Ha van hústűd az jó, ha nincs, de óvatosan, kézzel mozgatod, nem nyílik szét. Ezt a fajtát nagyon szeretem.
Jó étvágyat!
(Személy szerint petrezselymes krumplival és paradicsom-salátával tálalnám: paradicsomot cikkekre vágva, kristálycukorral megszórva + 1-2 korty vizet rá, hogy a cukornak legyen miben elolvadnia, a végén citromlével meglocsolva) Most készítettem resztelt májhoz. :)))
Köszönjük! :)
Nem tudom, ki volt az a marha, aki lepontozott Téged 70%-osra, én mindegyik hozzászólásodat felpontoztam... ez most dühít, mert tényleg nagyon segítőkész vagy.
Aranyos vagy, de ne dühöngj!
Én sejtem, de egyrészt nem zavar, már immunins vagyok iránta, (mint a baci a vakcina ellen) szinte már hiányzik, ha nem történik meg!
Egyébként sem a pontokért csinálom, hanem hogy segítsek. Egy "köszönöm", pont elég! És ezt tőled megkaptam. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!