Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ti ilyen melegbe mit szoktatok...

Ti ilyen melegbe mit szoktatok enni, főzni?

Figyelt kérdés
nem tudom ti hogy vagytok vele de én általában az ilyen kánikulába egyáltalán nem kívánom a főtt kaját...ráadásul 50 fokba beüzemelni még a sütőt is .... csak ha nagyon muszáj!!! Ti mit szoktatok ilyen melegbe enni? Én ha tehetném egész nyáron csak dinnyét ennék hi-hi:))) De sajnos ez megoldhatatlan, ötleteket szeretnék kérni:-))
2013. jún. 20. 19:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
szendvics ,tojás rántotta , saláta , virsli
2013. jún. 20. 19:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Eddig ebédre volt meleg amit főztem vacsira hideg vagy tojás hasonlók. Na most ez felcserélődött.

Könnyű kajákat főzök tehát nem pacalt,meg csülköket meg inkább arra törekszek hogy hamar kész legyen minél kevesebbet kelljen konyhába tölteni.

Sütőt kerülöm igen nagy ívből!! Csak a tűzhelyi kaják jöhetnek szóba 35 fok felett.

2013. jún. 20. 19:33
 3/11 anonim válasza:
100%
ugyanazokat,amiket általában. Viszont nagyon keveset eszek a meleg miatt. de nagyon jók a hideg gyümölcsturmixok, joghurtos sütik :)
2013. jún. 20. 19:55
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Saláták, gyümölcslevesek, más könnyű (nem rántásos) levesek, főzelékek. Desszertnek pedig joghurtos-túrós-gyümölcsös torta töltelékjét, piskóta alap nélkül (már csak azért, hogy a sütőt ne kelljen bekapcsolni) és a tetejére rengeteg gyümölcsöt.
2013. jún. 20. 20:14
 5/11 anonim ***** válasza:
89%
Tegnap meg ma csak kovászos uborkát ettem, meg paradicsomot :)
2013. jún. 20. 20:25
 6/11 anonim ***** válasza:
82%
Én ugyanazt eszem és iszom, mint máskor. Igaz, tényleg jobban melege van tőle az embernek, de hiába, én ugyanúgy kívánom a forró teát meg a meleg ételeket.
2013. jún. 20. 20:29
 7/11 The KID válasza:
100%
Csinálj gyümölcslevest előző nap, rakd be a hűtőbe, azt csá. Másnap nagyon jól fog esni.
2013. jún. 20. 21:34
 8/11 anonim ***** válasza:
62%

Paradicsomleves, hideg gyümölcsleves, zöldborsóleves, tojásleves

paradicsomos káposzta fasírttal, tökfőzelék pörkölttel, zöldborsófőzelé sült virslivel, tejfölös majorannás krumplifőzelék fasírttal, majonézes kukoricasaláta fasírtta, főtt tojás spenóttal, tojásrántotta, zsíroskenyér, sült oldalas paradicsommal, sült máj kenyérrel, főtt virsli vagy tükörtojás, natur szeletek, tojásos nokedli, rizseshús, rántott cukkini vagy gomba krumplipürével, sült hal rizzsel, túrógombóc, meggyespite, barackospite, barackos gombóc, mákosguba, gyümölcssalátát, joghurtok, töltött paprika, lecsó, töltött cukkini-mi ilyeneket szoktunk enni nyáron

2013. jún. 20. 21:34
 9/11 anonim ***** válasza:

Ma karaláb-leves + rántott cukkini lesz petrezselymes krumplival. Ez is ad 2 napra kaját, mint ahogy az elmúlt 2 napban ettem a paradicsomos káposztát.

Vasárnapra tervezek zöldborsó levest + malackából (gyorsan fő) egy kis pörkölt, nokedlivel. Majd a nokedli-maradékból lehet tojásos nokedli. Akkor már a jövő hét első pár napja is rendben.

2013. jún. 21. 08:02
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az ötleteket!!! Már szerkesztem is a jövőheti menüt!!!:)
2013. jún. 22. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!