Alig van valami. Mit lehet ebből főzni?
2 fej hagyma, 1 szál sárgarépa, rizs, tarhonya, 2 liter tej, liszt, olaj, 4 db tojás, cukor, fűszerek.
Van egy darab hős a fagyóban de az hatalmas és nem tudom, hogy levetnék le belőle egy kisebb darabot*
tojásos nokedli,
rizses -tarhonyás hús
palacsinta
Hát a nagy darab fagyott húsból már nem tudsz levenni kisebbet, vagy kiolvasztod és az egészet megcsinálod pörköltnek, utána amit nem esztek meg, mehet vissza a fagyasztóba a kész pörkölt, vagy most békén hagyod. Ebben az esetben tojáspörköltet csinálnék (ma én is azt főztem)
Megpárolod olajon a hagymát, beleaprítod a sárgarépákat, megszórod pirospaprikával (ha van) és mikor a répa megpuhult, belekevered a felvágott főtt kemény tojásokat, kis pirosaranyat (ha van) és egy kis tejfölt is ha van. Ha nincs, akkor kis vízzel, hogy legyen egy kis szaftja. Sózni kell kicsit és rizzsel nagyon finom. Én ma cukkinit aprítottam bele a répa helyett.
hagymás-répás tojást
felvágod a hagymát és a répát,megpárolod némi olajon,ráütöd a 4 tojást,fűszerezed és kész
Kérdés ugyanaz. Alapanyagok:
2 fej hagyma, rizs, tarhonya, 2 liter tej, liszt, olaj, 2 db tojás, cukor, fűszerek. + kb 10 szem újburgonya.
Van egy darab hús a fagyóban de az hatalmas és nem tudom, hogy levetnék le belőle egy kisebb darabot
mint ahogy írtad van 10 szem újkrumpli ezt olajban megsütöd,
kisütöd mellé a tojást és hagymakarikákat kisütöd bundában! A husit most én is hagynám a fagyasztóban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!