Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Keresek egy receptetet, amit...

Keresek egy receptetet, amit anno mindmegettén láttam, meg is csináltam, de már nem emlékszem rá hogy kell? Mindmegettén meg nem találom.

Figyelt kérdés
Hozzávalók: tömlős sajt, csirkemell, krumpli, hagyma, fokhagymakrém, tejszín. És ez ilyen rakott volt, sütőbe egybe sütve. Ha esetleg vki tud hasonló receptet írja meg légyszíves.
2009. okt. 17. 12:28
 1/6 anonim ***** válasza:

tömlős sajt, csirkemell, krumpli, hagyma, fokhagymakrém, tejszín. És ez ilyen rakott volt, sütőbe egybe sütve. Ha esetleg vki tud hasonló receptet írja meg légyszíves.

Nem ismerem az eredeti receptet de én úgy csinálnám, hogy a csirkemellet kiklopfolnám, bekenném a fokhagymakrémmel, só, bors majd a tömlős fűszeres sajttal felgöngyölném a husikat. Azután karikára vágott krumlit lerétegeznék a tepsi aljára, arra jönne a hagyma, majd a husi és végül a tejszín. Tetejére reszelt sajt. De a hagymát teheted a husi tetejére is. Először szépen megsütném megpirítanám és a sajtot a sütés vége előtt tenném rá pár percig még sütném és készen van.

2009. okt. 17. 12:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Oh bocsi a soraidat csak magamnak másoltam be hogy lássam az összetevőket és elfelejtettem kitörölni. Sorry......
2009. okt. 17. 12:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Semmi baj.Köszönöm szépen a gyors választ.Majd megpróbálkozom vmi hasonlóval.:)
2009. okt. 17. 12:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Ezt keresed?

[link]

2009. okt. 17. 15:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen,ez az.Köszi.:)
2009. okt. 17. 16:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Szivesen (egyébként a ggogle-ba beadtam azt, hogy "tömlős sajt, csirkemell, krumpli, hagyma, fokhagymakrém, tejszín" és ez volt a második találat - at elsö az itteni kérdésed volt).
2009. okt. 17. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!