Hogy lehet halkrémet csinálni? Olyat, amit anno oviban meg általánosban kaptam. Nagyon szerettem.
Figyelt kérdés
2012. febr. 26. 16:57
1/2 anonim válasza:
a halszeleteket sózd borsozd ,majd kevés olajon süsd meg mindkétt oldalát. Amikor kész akkor kevés puha vajjal turmixold össze fokhagymával is ízesitheted. Tengeri hal szeletből, vagy magyar halból szoktam csinálni . Amur, busa . Ha kicsit dusabb krémet szeretnél akkor tehetsz bele kevés keményre főtt tojást apróra vágva...
2/2 anonim válasza:
Én a halkrémet szardiniából készítem.
Érzés szerint vajjal/margarinnal kikeverem, ha sima natúr, akkor a levét leöntöm, macska szereti, a paradicsomosnak és a többinek meghagyom a levét, szóval kikeverem, kap sót, borsot, kicsi mustárt, lehet citromot helyette, hűtőbe beteszem, mikor áthült, mehet kenyérre, piritósra, finom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!