Lehet pisztrángon faszénen grillen sütni? Ha igen hogy célszerű?
"meztelenül" semmiképp ne tedd grillrácsra, mert le fog potyogni.
mindenképpen fóliába, abban is pirul valamennyit. vajjal vagy olivaolajjal azért kend át egy kicsit a fóliát.
Nehogy olivát tegyél rá!
Enyhén beirdalod, só bors paprika, hagymakarika rá, és szalonna. Alufóliába beteker azt hagyszóljon!
A pisztráng pont nem az a hal, amit agyon kell szalonnázni, hagymázni, paprikázni...
a kevesebb, több, mondja a közmondás.
A hal ízének kell érvényesülni, és nem a körítésnek.
Igen, lehet! Nem muszáj becsomagolni, a grill rácson is szépen meg lehet sütni. Nem fog elégni! Mindkét felét beirdalod, olíva olajjal megkened, megsózod, megborsozod. Belsejébe petrezselymet és citromkarikát teszel. Parázsló faszén felett megsütöd, oldalanként kb 6-8-perc.
Itt vannak jó kis pisztrángos receptek, nézd meg!:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!