A barátom kedvenc étele a brassói. Hogyan készítsem el?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat dolgozik mostanában, szeretném meglepni. Mellé tejfölös uborkasalátára gondoltam. Azt tudom, hogy anyukája nem tesz bele borsót, de ezenkívül semmi mást. Találtam pár receptet, nem tudom, melyik lehet a legfinomabb, legideálisabb. Csak sertésből csinálhatom egyébként?
Köszönöm.
2013. júl. 5. 08:59
11/13 anonim válasza:
Ahogy Brassóban és környékén eredetileg készítették, és ahonnét ez a fajta étel ered, ahonnét elterjedt.
Érdemes elolvasni az eredetről szóló "Story"-t is, az elkészítési mód mellett balról írja.
12/13 anonim válasza:
A recept majdnem jó, utolsó, de én az 5-öst ajánlom. Különös tekinettel a fokhyagyma hozzáadásának idejére.
13/13 anonim válasza:
mi csirkemellből is szoktuk :) én imádom abból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!