Meggy lekvárt mibe használhatom el? Ötletek?
Figyelt kérdés
A vajas lekvároson kívül :Kaptam 5 db 4dl házi lekvárt . Persze nem egyszerre szeretném elhasználni ::2013. júl. 4. 10:49
1/6 anonim válasza:
Piskótába, piskótatekercsbe, fánkhoz, palacsintába
2/6 anonim válasza:
Szerintem jó az baracklekvár helyett a piskóta-tekercsbe is.
Vagy a "Borzas Kata" nevű sütibe. (Keress rá a net-en)
De itt olvastam valamelyik nap, megfőzte a jó adag tejberizst, belekavarta a lekvárt (vagy éppen valami gyümölcsöt), beleöntötte egy tálba, hűtőben megdermedt. Majd kiborítva, mint egy félgömb, és torta-szerűen szelte fel a gyerekeknek.
3/6 anonim válasza:
Feketeerdő-tortába, pohárkrémbe, meggyes tiramisuba, piskótatekercsbe, palacsintába, meggyes túrógombóchoz, meggyes bukta, esetleg kipróbálhatod a camembert/brie sajtokat áfonya helyett meggyes mártogatóssal :)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm !!! sok jó ötletet kaptam..
2013. júl. 4. 12:42
5/6 anonim válasza:
natúr joghurtba belekeverve nagyon fincsi gyümölcsjoghurtot kapsz :)
de igazából nem romlik meg a lekvár, úgyhogy nem kell sietni az elpusztításával :)
6/6 anonim válasza:
Meggyes pite, meggyes piskóta, rétesbe is tehetsz, rácsosok, linzer, gofri, fánk, grízes tészta, hókifli, palacsinta, túrókrém, joghurtok, túrógombóc, derelye, nudli, kalács, kuglóf, bukta, táskák, lekváros csiga, tejberizs, mákosguba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!