Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Meggy lekvárt mibe használhato...

Meggy lekvárt mibe használhatom el? Ötletek?

Figyelt kérdés
A vajas lekvároson kívül :Kaptam 5 db 4dl házi lekvárt . Persze nem egyszerre szeretném elhasználni ::
2013. júl. 4. 10:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Piskótába, piskótatekercsbe, fánkhoz, palacsintába
2013. júl. 4. 10:55
 2/6 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem jó az baracklekvár helyett a piskóta-tekercsbe is.

Vagy a "Borzas Kata" nevű sütibe. (Keress rá a net-en)

De itt olvastam valamelyik nap, megfőzte a jó adag tejberizst, belekavarta a lekvárt (vagy éppen valami gyümölcsöt), beleöntötte egy tálba, hűtőben megdermedt. Majd kiborítva, mint egy félgömb, és torta-szerűen szelte fel a gyerekeknek.

2013. júl. 4. 10:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Feketeerdő-tortába, pohárkrémbe, meggyes tiramisuba, piskótatekercsbe, palacsintába, meggyes túrógombóchoz, meggyes bukta, esetleg kipróbálhatod a camembert/brie sajtokat áfonya helyett meggyes mártogatóssal :)
2013. júl. 4. 11:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm !!! sok jó ötletet kaptam..
2013. júl. 4. 12:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

natúr joghurtba belekeverve nagyon fincsi gyümölcsjoghurtot kapsz :)

de igazából nem romlik meg a lekvár, úgyhogy nem kell sietni az elpusztításával :)

2013. júl. 4. 22:01
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Meggyes pite, meggyes piskóta, rétesbe is tehetsz, rácsosok, linzer, gofri, fánk, grízes tészta, hókifli, palacsinta, túrókrém, joghurtok, túrógombóc, derelye, nudli, kalács, kuglóf, bukta, táskák, lekváros csiga, tejberizs, mákosguba
2013. júl. 4. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!