Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miután megfőztem a brokkkolit,...

Miután megfőztem a brokkkolit, a levét használhatom valamire?

Figyelt kérdés
Állítólag egsézséges és tök jó illata van.
2013. jún. 18. 13:11
 1/4 anonim ***** válasza:
A levet, amiben zöldség főtt, tipikusan zöldségleves felöntővizének szoktam használni :) Más ötletem sose volt rá, de nekem ez is elég, kedvelem a zöldséglevest.
2013. jún. 18. 13:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Elsőnek igaza van, zöldségleveshez, és lefagyaszthatos jégkockatálban is, és amikor kell, hozzáadod a leveshez.
2013. jún. 18. 13:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Én most elkezdtem kortyolgatni, isteni finom, szerintem megcsinálom juice-nak, levest annyira nem szoktam főzni, meg úgy nagyon főzni se szoktam. Állítólag almával nagyon finom. Köszönöm a válaszokat.
2013. jún. 18. 13:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Iszogasd meg most hidegen,ha ízlik, mert, ha később más levesbe teszed a brokkoli íz át fog érződni, és úgy már lehet, hogy nem ízlene.pl borsó fura ízű lenne tőle (csak példa )
2013. jún. 18. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!