Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell paprikás snecit...

Hogyan kell paprikás snecit sütni?

Figyelt kérdés

2013. júl. 3. 22:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Fogod a snecit, levágod a fejét, kihúzod a belét, megmosod, megforgatod paprikás lisztben, olajban kisütöd.
2013. júl. 3. 22:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/15 doboszoli ***** válasza:
100%
Ha még a pikkelyt is levakarod róla, még jobb az eredmény.))
2013. júl. 4. 04:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/15 anonim ***** válasza:
Lefejezed, kibelezed, meszeded a pikkelyt, megmosod, besózod, majd kikeversz lisztet pirospaprikával és őrölt borssal, ezután bő olajban kisütöd.
2013. júl. 4. 06:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/15 anonim ***** válasza:
50%

Mi azt is beirdaltuk, mielőtt besóztuk.

Közvetlenül sütés előtt forgattam a paprikás-lisztbe.

Amikor megsült, utána egy girizd fokhagymával bedörzsöltem, még most is érzem az ízét-illatát!


Rácson sütöttem, amin az olaj alig-alig ért fenntebb, és több sorral is alaposan átforgatva, lassú tűzön sütöttem szép ropogósra.

Ez esetben szinte az egész halacskát apróra tudtad rágni, és valójában csak a hátgerincét és az ahhoz kapcsolódó vastagabb szálkákat dobtuk el, a többi fincsi ropogós, ehető volt.

2013. júl. 4. 07:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/15 anonim ***** válasza:
0%

A sneci csalihal, másnéven küsz. kevés embertől hallottam, hogy képes lenne megpucolni és megenni...

olyan kicsi, hogy mire lefejezed, semmi sem marad belőle. a pucolása pedig... ember legyen a talpán, aki nekiáll 3-4-5 centis halaknak.nemhogy még beirdalni. nincs is oldalszálkája szegénykének, olyan puha, semmi hal.

Viszont házi ruszlinak horgász barátaink szerint kiváló.

2013. júl. 4. 08:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/15 anonim ***** válasza:
50%

[link]


Amit ott a képen, tenyérben látsz, az bizony van kb. 8-10 cm hosszú is.

Kismilliót megpucoltam belőle, (mint ott olvashatod is) 19 fajta van köztük, és bizony nagyon-nagyon fincsi volt, persze ha tudod, hogyan kell jól elkészíteni!

2013. júl. 4. 08:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Láttam eleget, elhiheted... és nem a Wikipédiáról tanulmányozom...Mifelénk szeméthalnak tartják és nem sütik meg.Pont.
2013. júl. 4. 08:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/15 anonim ***** válasza:

Mégis hogyan kellene megmutatnom, hogy a sneci nemcsak 3-5 cm nagyságú lehet, ha nem a net-ről leszedett kép segítségével?

Te állandóan kötözködő és lepontozgató nagyokos!


Egyébként nálunk is "szeméthalnak" nevezik, és amikor a "nemes" halakra tilalom van (ívás idején), olyankor bizony örültünk ennek is, és boldogan pucoltuk, sütöttük ezt is.

Persze, akinek ez már derogál, az nem csinálja!

2013. júl. 4. 11:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/15 anonim ***** válasza:
50%

Egyébként is, amint látod, elég sokan hozzászóltunk a feltett kérdéshez, elég sokan mondtuk-írtuk a kérdezőnek, hogy mit, hogyan csináljon, vagy csináljuk ahhoz, hogy fincsi legyen.

Tehát többet vagyunk, akik igenis vesszük a fáradságot és megpucoljuk és megsütjük a snecit is, és egyáltalán nem biztos, hogy ettől még mi vagyunk a hülyék. Talán neked hiányosak ezen a téren az ismereteid!

2013. júl. 4. 11:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/15 anonim ***** válasza:

Ja te beszélsz, aki a minap darálthúsból ajánlott rácpontyot, tegnap meg ugyancsak rácpontyot cukkinivel...

Jószomszéd a halszakértő!!! Sőt ő mindenhez jobban ért mindenkinél!!

2013. júl. 4. 11:33
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!