Szerintetek ez jó recept?
Figyelt kérdés
Olyat láttam még, amihez étkezési keményítő kell, de az nincs itthon, és bár megyek boltba, nem szeretnék most arra költeni. Emellé jó a lasagne? Milyen tésztát ajánlotok hozzá (márka, ilyesmi)?
2013. júl. 2. 12:32
1/3 anonim válasza:
Fogalmam nincs, hogy ez jó-e, de keményítő helyett használhatsz pudingport, ha az van otthon, az édes levesbe.
A lasagne nagyon finom. :)
2/3 anonim válasza:
Igen frisszítőnek tűnik a recept drágaszág, főleg ebben a fülledt melegben, de személy szerint én jobban díjaszom a halackákat....minden alkalomra kedveszkém! ^^ Szeretem őket nyerszen, nyerszen ész néha megkívánom nyerszen isz. Ha még megszórod egy kisz tengeriszóval isz, iszonyat íszletesz lesz. Főleg egy hobbitka váró délután eszik jól.:DD
3/3 A kérdező kommentje:
:D :D
2013. júl. 2. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!