Finom, nem túl édes és nehéz csokikrém recept?
Figyelt kérdés
2013. jún. 28. 16:05
1/3 anonim válasza:
hulala (alapból cukrozott nem kell édesíteni)tejszínhab felverve kakaóporral.
2/3 anonim válasza:
1 tábla étcsokit olvassz fel 2 deci tejszinben, tedd a hűtőbe és ha megdermedt, keverd habosra, finom és nem túl édes krém, ha teszel bele habbá vert tejszint is a végén, akkor még lágyabb csokikrémet kapész, én mindig ezt teszem tortákba.
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!