Leveles tészta. Mi legyen belőle?
vágd csikokra és tekerj bele bacont ,kicsit csavard meg .
muffin formába is sütheted kis négyzeteket vágj belőle nyomkod bele muffin formába ,főz egy besamel mártást tegyél bele ,bacont ,sajtot , és rakd a formába süsd meg ..
fahéjas csiga
a muffinos megoldás nagyon jó, én köralakban szaggattam ki a tésztát, óvatosan, lazán belenyomkodtam a formába. ebbe tettem sonkás, pizzakrémes tölteléket, és jól megszórtam reszeltsajttal. kis pizzakosárkák lettek.
de bármilyen tejfölös, húsos, fűszeres, zöldséges töltelékkel is megtöltheted, vagy darált pörköltmaradékkal, szóval a lehetőségek tárháza végtelen.
Írtad, hogy a virslis nem jó, és ez hasonló, (egyszerű,) de nagyszerű.
Mi csináltunk már olyat, hogy a leveles tésztát kinyújtottuk, négyzetekre vágtuk, raktunk rájuk kolbászt és sajtot. A két sarkát összehajtottuk, tojássárgájával megkentük, és be a sütőbe.
Nagyon finom lett.
Virslis kifli:kor alakot kivagsz majd cikkekre osztod minden ki cikken elkensz mustart vagy ketcupot es kis virslidarabot raksz a szelesebbik reszre es a virslitol elkezded feltekerni.megkenni tojassargajaval es sutobe sutni.konnyu es finom nalunk kedvenc!
Ha edeset szeretnel muffinformaba kisutod a tesztat es ha kihul raksz bele turokremet es friss gyumolcsot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!