Hogyan kell használni a bolti leveles tésztát?
Figyelt kérdés
8 réteg van egy csomagban de nem tudom hogy kell felhasználni. Egyszer próbáltam sajnos millió darabra tört sütés után. Be kell nedvesíteni esetleg?2013. febr. 7. 17:53
1/5 anonim válasza:
Szoba-konyha hőmérsékleten megvárod, míg kienged. Széthajtogatod, megtöltöd, és megsütöd. Utána tudod felszelni, persze valóban óvatosan kell, hiszen könnyen törni fog.
Sosem nedvesítettük, de tény, hogy nagyon óvatosan kell vele bánni.
2/5 anonim válasza:
Rétestészta lesz az! (A leveles tészta, mirelit, és nem esik szét!) Igen, a bolti réteslapokat bevizezett tiszta konyharuhára kell tenni, és a töltelék előtt alaposan meg kell kenni zsírral vagy olajjal! Utána a konyharuha segítségével fel tudod tekerni!
3/5 A kérdező kommentje:
Visszagondoltam tényleg rétestészta volt (pár hónapja volt) legalábbis a csomagoláson de nem tudtam hogy ennyi különbség lenne köztük. Köszönöm a segítséget mindkettőtöknek a válasza hasznos volt. :)
2013. febr. 7. 18:13
4/5 anonim válasza:
Ha főzött töltelékkel töltöd, nem feltétlenül szükséges megkenni zsírral vagy olajjal. Pl. főzött mák, dió, esetleg főzött vanília-krém esetén megáll az benne külön kenés nélkül is.
5/5 anonim válasza:
Én olajos tejföllel szoktam megkenni, úgy nagyon finom, és nem olyan száraz, mintha csak egymásra rakosgatnád a rétegeket. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!