Mennyi idő alatt fő meg a felkockázott csirke felsőcomb? Mikor puhul meg?
már fél órája fő a tejfölös-tejes-kókusztejes alapban, lassan elfő alóla a lé, de még tök kemény, pedig amíg pácolódott be sem sóztam...
csak várjak, esetleg öntsek alá még tejet/vizet, vagy valamit elszúrtam?
Elég kicsik a kockák...
Köszönöm a választ!
Nem klopfoltam ki... az hiba?
és most ha elég sokat várok, még azért megpuhulhat?
esetleg próbáljam menteni a menthetőt és tegyem át sütőbe?
Az lehet... pedig a fagyasztást is duplán bezacskózva, hideg vízben csináltam, jó sokáig... bakker...:(
de akkor csak várni kell, ugye? és előbb-utóbb megadja magát.
Másfél óra alatt az egészbe hagyott csirkecomb is megfő, ne hogy kiskockára vágva.
Megkérdezném, hogy mi lesz a vége?
Mármint én még nem főztem tejes-kókusztejes-tejfölös alapban semmit.
max. kicsit lepiritottam a csirkét rá kicsi só, fedő alatt párolva gyorsan megvan, szinte saját engedett levében, aztán ráönteném a tejfölös tejes kókusztejes cuccot a végén. Nem főzném meg benne.
Egy receptet tudnál dobni? üdv. :-)
Szia!:)
na nagymamámat felhívtam, aki szakács volt, és azt mondja, a citromlé miatt nem puhul, mert azt csak a végén kellett volna hozzáadnom...
Recept sajna nincs, mert rögtönöztem, miután későn jöttem rá, hogy nincs meg minden alapanygom. Amúgy a NoSalty-ról néztem az alap ötletet:
Pedig a citromos pác az eredeti receptben is szerepel...:( csak nem főzi, hanem süti... csak ez a nyársas dolog elkerülte a figyelmemet... meg joghurtom sem volt.
hát ez katasztrófa...:(
csoda történt!!!:D
Megfőtt ez a vén szipirtyó.:D
Örülök, hogy sikerült. De annak nem, hogy pár nyomi lepontozott, holott nekem volt igazam. :D Mit lehetett volna elrontani ezen... Csak több idő kell a főzéshez. Ezt nem lehet azért úgy elcseszni, mint ha pl elégeted a húst...
Jó étvágyat, kedves kérdező!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!