Csirke felsőcombot hogy csontozzak ki és pácoljak be, hogy szaftos legyen de sós is?
Sziasztok!
Kiolvasztottam pár csirke felsőcombot, csináltam pácot, de itt elakadtam...
Hogy lenne érdemes megcsinálnom?
Azt hallottam, hogy pácolás előtt tilos sózni.
hagyhatom egyben is? (Undorodom a hústól, és nem szívesen csontoznám ki, azt sem tudom, hogy kell...)
Arra gondoltam, hogy most sózás nélkül csak beteszem a pácba pár órára, aztán sózom, és így serpenyőben simán kisütöm.
Át fog sülni?...
A pác tejfölös-tejes-kókusztejes-citromos-olíva olajas-fokhagymás-indiai fűszeres. Egyszerűbb lett volna villámpáccal...:P
Csak megláttam egy jó receptet, de időközben rájöttem, hogy nincs meg minden hozzávaló, és kénytelen voltam kicsit átalakítani...
Segítsetek légyszi, hogy ebből hogy varázsoljak valami ehetőt!
Előre is hálás köszönetem a válaszokért!
Köszönöm!:)
Erőt vettem magamon és felkockáztam, most pihen a pácban, és arra gondoltam, hogy megfőzhetném így pácostul... (nagyon sok a páclé.)
Csak azt nem tudom, nem baj-e, ha benne van a tejföl és úgy főzöm... gondolom, nem véletlenül csak a végén szokták berántani a dolgokat...
ja igen...:D
de kár, hogy csak most olvasom, mert már elkezdtem főzni:(
Olyan sok volt a páclé...
viszont már lassan 3/4 órája főzöm, de nem puhul túl gyorsan... ilyen sok idő kell neki, vagy eltoltam valamit?
Köszönöm az eddigi válaszokat!:)
Köszönöm a válaszokat!:)
Úgy tűnik, megadta magát a pipike!:):) Egész ehető lett:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!