Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirke felsőcombot hogy...

Csirke felsőcombot hogy csontozzak ki és pácoljak be, hogy szaftos legyen de sós is?

Figyelt kérdés

Sziasztok!


Kiolvasztottam pár csirke felsőcombot, csináltam pácot, de itt elakadtam...

Hogy lenne érdemes megcsinálnom?

Azt hallottam, hogy pácolás előtt tilos sózni.

hagyhatom egyben is? (Undorodom a hústól, és nem szívesen csontoznám ki, azt sem tudom, hogy kell...)

Arra gondoltam, hogy most sózás nélkül csak beteszem a pácba pár órára, aztán sózom, és így serpenyőben simán kisütöm.

Át fog sülni?...


A pác tejfölös-tejes-kókusztejes-citromos-olíva olajas-fokhagymás-indiai fűszeres. Egyszerűbb lett volna villámpáccal...:P

Csak megláttam egy jó receptet, de időközben rájöttem, hogy nincs meg minden hozzávaló, és kénytelen voltam kicsit átalakítani...


Segítsetek légyszi, hogy ebből hogy varázsoljak valami ehetőt!


Előre is hálás köszönetem a válaszokért!


2013. júl. 1. 15:30
 1/8 anonim ***** válasza:
43%
Tedd bele a pácba,hagyd állni pár órát,majd sütőzacsiba és tepsiben fél óra alatt megsül.
2013. júl. 1. 15:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2013. júl. 1. 15:49
 3/8 anonim ***** válasza:
43%
De megsütheted serpenyőben is, csonttal együtt, csak akkor fedő alatt, hogy nehogy véres maradjon. :)
2013. júl. 1. 16:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm!:)

Erőt vettem magamon és felkockáztam, most pihen a pácban, és arra gondoltam, hogy megfőzhetném így pácostul... (nagyon sok a páclé.)

Csak azt nem tudom, nem baj-e, ha benne van a tejföl és úgy főzöm... gondolom, nem véletlenül csak a végén szokták berántani a dolgokat...

2013. júl. 1. 17:09
 5/8 anonim ***** válasza:
43%
Tejföllel habarunk, nem rántunk :D De szerintem sokkal jobb lesz az sütve.
2013. júl. 1. 18:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 A kérdező kommentje:

ja igen...:D

de kár, hogy csak most olvasom, mert már elkezdtem főzni:(

Olyan sok volt a páclé...

viszont már lassan 3/4 órája főzöm, de nem puhul túl gyorsan... ilyen sok idő kell neki, vagy eltoltam valamit?


Köszönöm az eddigi válaszokat!:)

2013. júl. 1. 18:56
 7/8 anonim ***** válasza:
43%
Tegyél rá fedőt. Meg pótold vízzel ha elfő, ilyen raguszerű dolog lesz belőle így ha jól sejtem. De türelem, majd megpuhul, sok mindentől függ, hogy meddig tart. :) Ha idősebb volt a csirke, akkor ahhoz idő kell.
2013. júl. 1. 19:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

Úgy tűnik, megadta magát a pipike!:):) Egész ehető lett:)

2013. júl. 1. 19:47

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!