Grízes tésztánál a grízt hogyan kell elkészíteni?
Figyelt kérdés
Nekem mindig egy nagy csomó lesz az egész...2008. jún. 23. 12:13
1/4 anonim válasza:
Serpenyőben megpirítod a grízt, utána rálöttyintesz annyi vizet, amennyit beszív. Gondolom, idáig tudod, így lesz egy nagy csomó.
DE: egyik kezeddel öntöd a vizet, a másikkal pedig kevered. Érdemes nem sima fakanállal, hanem fa-spaklival keverni, aminek széles-lapos az alja, így a csomókat azonnal szét tudod nyomkodni.
Sok sikert!
2/4 anonim válasza:
Én úgy szoktam,hogy mondjuk egy pohár grízt öntök fel egy ugyan olyan pohár vizzel.Elősször összeáll,de szép lassan ismét száraz lesz.
3/4 anonim válasza:
Egy pici olajba beleöntöd a grizt, es folyamatosan kavarod!! (mamám igy csin.) De jo sötét legyen!! nagyon finom!!!
4/4 anonim válasza:
olajon megkell piritani és öteni kell hozzá vizet is és fojamatosan keverketni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!