Meddig kell főzni a székelykáposztát?
Figyelt kérdés
2009. okt. 14. 16:36
1/4 anonim válasza:
míg a hús és a káposzta puha nem lesz.
2/4 anonim válasza:
Én úgy szöktem csinálni, hogy megcsinálom a pörköltalapot, ha kész van, beleteszem a húst, rögtön összekeverem, s a tetejére rakom a káposztát. Kb. 1 óra alatt kész van! Aztán jöhet a rántás.
3/4 anonim válasza:
"Én úgy szöktem csinálni, hogy megcsinálom a pörköltalapot, ha kész van, beleteszem a húst,"
és milyen rosszul teszed. :-(
Azt a húst "meg kell pörkölni"! Akkor tudod belezárni a nedvességet, és ettől lesz omlós, nem attól, hogy órákig szétfőzöd.
A többi nagyjából stimmel... ;-)
4/4 anonim válasza:
Én is úgy csinálom, ahogy a második leírta. Nagyon omlós a hús, nincs vele semmi probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!