Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vajat/margarint lehet használn...

Vajat/margarint lehet használni zsír vagy étolaj helyett?

Figyelt kérdés
2009. okt. 14. 13:28
 1/5 anonim ***** válasza:
lehet, de nem mindegy mihez és hogyan. azonban ha azért akarod ezt tenni, mert szerinted a margarin egészségesebb, tévedsz. a hidrogénezett növényi olaj valószínűleg nagyon káros, beépül a szervezetbe. a zsír (és szerintem a vaj is) ugyanannyi tápértékkel rendelkezik (tehát nem hízlalóbb), de természetesebb. de természetesen csak szépen mértékkel érdemes ennni.
2009. okt. 14. 14:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előzővel.A zsír nemcsak egészségesebb az olajnál,margarinnál,de az ételek legtöbbje ( sültek,pörköltek) sokkal jobb ízűek zsírral.
2009. okt. 14. 17:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem azért, mert egészségsbb, hanem mert rántottát akartam sütni, és nem volt itthon se olaj, se zsír, csak egy nagy doboz Delma :) Boltba menni meg nem akartam, mert vihar van kint.
2009. okt. 14. 17:15
 4/5 anonim ***** válasza:
na ez így már konkrétabb...:D és milyen lett? nem furcsa?
2009. okt. 14. 18:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Ugyanolyan, mint olajjal.
2009. okt. 14. 18:38

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!