Finom a rántott trappista sajthoz is az áfonyalekvár?
Szerintem nem érdemes felbontani, nem túl jó hozzá.
Én nagy sajtrajongó vagyok, az áfonyalekvár főleg camembert, brie fehérpenészes lágysajtokhoz ízletes, egyszerűen jól harmonizál az ízük. Dió, alma és egyéb vad, bogyós gyümölcsök is kiválóak mellé egyébként.
A trappista-féle ízetlen félkemény sajtok változatos mártogatósokkal kínálhatóak, mivel a semleges ízük szinte bármivel feldobható. Pl. a klasszikus tartármártással is, de lehet az fokhagymás-tejfölös, chilis, zöldfűszeres, tejszíes-újhagymás, amilyen csak tetszik. Akár a panírozás előtt is befűszerezhetjük valamivel a trappistát, hogy különlegesebb íze legyen.
Igen, ahhoz is nagyon finom! :) Én azzal is szoktam enni!
Mi úgy szoktuk, hogy őszibarack befőtt nyitunk és a feles barackok közepébe ahol a mag volt abba a kis mélyedésbe tesszük az áfonyalekvárt és így együtt esszük barack+lekvár+sajt. Mennyei! :) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!