Bármelyikből lehet, de nem mindegy, hogy panírozod.
A kemény sajtokat nem kell annyira alaposan, mert azok nem folynak szét. A mozzarella, camembert, brie és hasonló lágy sajtokat viszont 2-3x is át kell panírozni, hogy ne essen szét.
Személyes véleményem, hogy kevés vajon sütve érdemes kirántani őket, nem pedig mély, forró olajban. Más lesz ízre is, állagra is.
Camembert, brie, kecskesajtokhoz nagyon finom a diós panír, de az ízetlen trappistát pl. jól fel lehet dobni egy chilis, bazsalikomos, fokhagymás vagy parmezános panírral.
Na egy szó mint száz, bármilyen sajtot lehet panírozni szóval a füstöltet, az edámit, a goudát, a trappistát, a camembert, a briet a mozzarellát, amit csak akarsz:)
Amiket írtak mind jó, de a Lidlben pl lehet kapni kifejezetten rántani való sajtot fél kilós rúdban.
ez egy sima panírból sem folyik ki, és szerintem finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!