Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen sajtból lehet rántott...

Milyen sajtból lehet rántott sajtot csinálni?

Figyelt kérdés

2013. jún. 19. 16:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
camber ,panonnia ,tarppista ,
2013. jún. 19. 16:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Bármelyikből lehet, de nem mindegy, hogy panírozod.


A kemény sajtokat nem kell annyira alaposan, mert azok nem folynak szét. A mozzarella, camembert, brie és hasonló lágy sajtokat viszont 2-3x is át kell panírozni, hogy ne essen szét.


Személyes véleményem, hogy kevés vajon sütve érdemes kirántani őket, nem pedig mély, forró olajban. Más lesz ízre is, állagra is.


Camembert, brie, kecskesajtokhoz nagyon finom a diós panír, de az ízetlen trappistát pl. jól fel lehet dobni egy chilis, bazsalikomos, fokhagymás vagy parmezános panírral.


Na egy szó mint száz, bármilyen sajtot lehet panírozni szóval a füstöltet, az edámit, a goudát, a trappistát, a camembert, a briet a mozzarellát, amit csak akarsz:)

2013. jún. 19. 17:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Amiket írtak mind jó, de a Lidlben pl lehet kapni kifejezetten rántani való sajtot fél kilós rúdban.

ez egy sima panírból sem folyik ki, és szerintem finom.

2013. jún. 19. 17:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim válasza:
A legtöbb kemény sajtból (Parmezán, Cheddar, Cheshire, Gruyére esetleg Trappista)
2013. jún. 19. 19:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!