Vettem csont nélküli sertéskarajt, át fog sülni ha így csinálom meg? - lásd alább
Arra gondoltam, hoyg vágok pár vastagabb szeletet belőle, azt félbevágom vagyis bemetszem vagy nem tudom hogy kell molndani, beleteszek füstöltsajtot, kolbászt,lilahagymát, és megsütöm a szeleteket.
Valahogy.
De hogy süssem? Nem akarom panírozni.
Tegyem sütőzacskóba?
Vagy csak tepsibe zsiradékkal és alufóliával letakarva?
Ha nincs itthon hústű hogyan tudom összetartani a szeletet hogy ne nyíljon szét?
Igazán köszi ha valaki válaszol.
Köszönöm.
A liszttel mi lesz? Mármint hogy az mire jó ha beleforgatom?
Még egy hasznos tanács: a fogpiszkálót még akkor vedd ki a húsból,amig még elég meleg,mert később nem jön ki rendesen.Ez igaz,ha hústűvel túzöd össze a húst,vagy cérnával kötözöd össze ( pl.göngyölt húsoknál).Ha pl. oldalast vagy egészben sütsz tarját,abból is még melegen kell a csontot kivenni.
Nálunk a csontos karaj olcsóbb,mint a kicsontozott,ezért én min dig csontosat veszek.Itthon kicsontozom,de a hentest is megkérheted rá.A csontot zöldséglevesekbe szoktam belefőzni,nagyon jó ízt ad neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!